Posts Tagged: raw

Pur si simplu crud - lupta impotriva diabetului!

Un nou documentar, o noua provocare :). Iti propun sa urmaresti “Simply RAW” (Pur si simplu CRUD) - despre cum poti vindeca diabetul in doar 30 de zile. Educativ, concis, din reusite si incercari reale ale unor oameni simpli, care au decis sa-si schimbe viitorul. La baza acestor reusite sta Dr. Gabriel Cousens si centrul lui de vindecare prin hrana vie: “The Tree of Life”, in Arizona.

Iti cer sa acorzi aceste minute (pretioase pentru sanatatea ta) documentarului de mai jos: tatal meu a refuzat aceste minute si ne-a parasit mult mai devreme decat ne asteptam. Sper doar ca voua sa va foloseasca si sa va ghideze pasii spre un stil de viata echilibrat, in care prevenirea (profilaxia) bolilor sa va fie tzel primordial.

Source: crudsisanatos.ro

Text

Fructele si legumele previn tumorile!

Congresul cancerului tinut recent la Paris a confirmat capacitatea exceptionala a fructelor si legumelor de a preveni si vindeca tumorile ucigatoare.

"Bomba" ultimului congres mondial al cancerului tinut la Paris a fost victoria morcovului si a rubedeniilor lui impotriva bolilor oncologice. Fructele si legumele au triumfat. Un studiu mamut, intins pe o durata de 35 de ani si efectuat pe 500.000 de subiecti, a dovedit fara drept de apel ca alimentatia vegetariana reduce drastic aparitia cancerului. Practicantii terapiilor naturiste au avut dreptate… Cand Dumnezeu a lasat boala a lasat si leacurile care o pot vindeca. "De necrezut", a exclamat profesorul francez Michel Boiron, presedintele fondator al congresului international al cancerului. "Scepticismul nostru este invins. Cifrele studiului EPIC (European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition = Investigatia europeana prospectiva privind cancerul si alimentatia) sunt de necombatut. Legatura dintre cancer si alimentatie este edificata." Desi nu e noua, ideea ca hrana joaca un rol decisiv in stoparea sau dezvoltarea tumorilor canceroase a fost multa vreme respinsa, minimalizata sau privita cu scepticism de lumea medicala occidentala. Cancerul era interpretat ca o boala in sine, declansata prin dereglarea

Read More

Source: formula-as.ro

Real Time Web Analytics